C'est Beau!

Bij C’est Beau kunt u terecht voor schoonheidsbehandelingen op maat. De behandelingen hebben tot doel de conditie van uw gezichtshuid te optimaliseren met behulp van de producten van Nouvital. De frisse en rustige uitstraling van de salon zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen.

Iedere huid heeft verzorging nodig en ook voor uw dagelijkse huidverzorging heeft Nouvital een uitgebreide productlijn. Vraag informatie via: info@cestbeau.nl

 

Wie voelt zich thuis bij C’est Beau?

  • Iedere zelfbewuste vrouw die realistisch in het leven staat en tijd voor zichzelf wil vrijmaken
  • Iedere optimistische vrouw die weet dat huidverzorging een manier is om je beter te voelen in dit toch al drukke bestaan
  • Iedere kritische vrouw die behoefte heeft aan een no-nonsense product met een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding
  • Iedere vrouw die iets extra’s wil voor haar huid, gewoon omdat die dat af en toe nodig heeft
  Nouvital

Meer over Nouvital:

Nouvital is een vrij nieuwe productlijn die in Nederland wordt geproduceerd.
Alle producten bevatten natuurlijke werkstoffen, zijn hypoallergeen, vrij van parabenen én dierproefvrij!
De complete huidverzorgingslijn bestaat uit meer dan 50 producten, waardoor behandeling op vrijwel ieder huidtype mogelijk is.

De consumentenverpakkingen zijn in verschillende maten en tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar in de salon (geen pinautomaat!)

 

Over Lisette

Welkom in mijn schoonheidssalon. Mijn naam is Lisette en ik ben een gediplomeerd en zelfstandig schoonheidsspecialiste. Mijn diploma heb ik in 1990 behaald aan het MDGO voor Uiterlijke Verzorging te Goes. Jacoba Nuijten en Gemma Toledo waren destijds mijn favoriete docenten, van wie ik uiteraard het meest geleerd heb.

Vrijwel direct na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest bij een drogisterij-parfumerie en kon mijn vakkennis in de praktijk brengen in de schoonheidssalon aldaar. De afwisseling met het werken als eerste verkoopster in de winkel was erg leuk. Ook alle trainingen en saloncursussen hebben er mede voor gezorgd dat ik mij kon verbreden in zowel vakkennis als werkervaring.

Nadat ik twee heerlijke kinderen op de wereld had gezet kreeg ik de kans om mijn droom te verwezenlijken en begon mijn eigen salon.  Sinds 2008 werk ik met heel veel plezier in mijn salon. Het is een mooi vak en ik vind het een privilege om op deze manier met mensen bezig te zijn.

Sinds mei 2014 ben ik begonnen met lichaamsbehandelingen. Masseren is voor mij de ultieme manier om mijn cliënten te laten ontspannen.

Hopelijk snel tot ziens!

 

Behandeling